OLEJEK RÓŻANY - WŁAŚCIWOŚCI I ZASTOSOWANIE

Mydło z olejkiem różanym przywołuje u nas wspomnienie ogrodu babci Ziuci czy zapachu rożków z różą babci Krysi :) Olejek różany to nie tylko piękny zapach, ale moc wspaniałych właściwości dla Twojej skóry.

Przeczytaj więcej

AKTYWNY WĘGIEL W KOSMETYCE

Czym jest aktywny węgiel, dla kogo polecamy jego używanie i w jakich sytuacjach może nam pomóc, czyli wszystko o CZARNYM ZŁOCIE ;)

Przeczytaj więcej

5 NIEZWYKŁYCH ZASTOSOWAŃ OLEJU ARGANOWEGO

O oleju arganowym nie raz mówili nawet najwięksi celebryci, w krajach Afrykańskich, nazywany jest "płynnym złotem" czy "złotem Maroka"! Dlaczego jest tak cenny i kiedy możecie go wykorzystać, dowiecie się w artykule :)

Przeczytaj więcej

Jak czytać etykiety kosmetyków ?

Na rynku pojawia się coraz więcej kosmetyków, w tym naturalnych. W  pierwszej kolejności zadajemy sobie pytanie:  w czym są lepsze od tych produkowanych na skalę masową? Na co zwracać szczególną uwagę, czym kierować się przy ich wyborze, a na koniec - jak dopasować do potrzeb własnej skóry. W krótki i przejrzysty sposób podajemy Wam pomocne informacje. 

Przeczytaj więcej

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Zapisz się do naszego newslettera
i bądź z nami na bieżąco

Zgarnij -10% rabatu na zakupy!