Zastosowanie: Idealne dla każdego rodzaju skóry, szczególnie skóry problematycznej i suchej. Podobnie jak mydło z różową glinką bardzo dobrze radzi sobie w pielęgnacji skóry twarzy dotkniętej trądzikiem. Można stosować naprzemiennie z mydłem z węglem aktywnym. 

Sposób użycia: Namydlić ciało i spłukać. Do użytku zewnętrznego.

W celu zachowania wysokiej jakości mydła, należy przechowywać je w suchym miejscu i zapobiegać wilgoci.

Składniki ( INCI): Olea Europaea (Olive) Fruit Oil , Cocos Nucifera (Coconut) Oil , Aqua(water), Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) , Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter , Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hypericum Perforatum (St.John’s wort oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus amygdalus dulcis (Almond), Kaolin (white clay), Hydrolyzed Silk (silk), Parfum 

Nasze mydło nie zawiera parabenów, SLS, Pg’ów, NM, PCM, sztucznych barwników.

Waga: 100g

Główne składniki


Zastosowanie

Mydło z białą glinką i jedwabiem

Czas dostawy: 3 dni
24.99

Odpowiedź : Nawilżająca pielęgnacja nawet delikatnej skóry twarzy.

Naturalne, ręcznie robione mydło z oliwą z oliwek extra virgin oraz białą glinką i aminokwasami jedwabiu działa mocno nawilżająco. Połączenie białej glinki i aminokwasów jedwabiu sprawia, że skóra jest ujędrniona, elastyczna, gładka i promienna. 

Biała glinka - jej właściwości ściągające, odżywiające i regenerujące sprawiają, że najlepiej sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, delikatnej, wrażliwej lub zmęczonej ze zmarszczkami, poprawia się koloryt skóry. Biała glinka jest tak łagodna, że stosuje się ją nawet w pudrach dla niemowlaków.

Zastosowanie: Idealne dla każdego rodzaju skóry, szczególnie skóry problematycznej i suchej. Podobnie jak mydło z różową glinką bardzo dobrze radzi sobie w pielęgnacji skóry twarzy dotkniętej trądzikiem. Można stosować naprzemiennie z mydłem z węglem aktywnym. 

Sposób użycia: Namydlić ciało i spłukać. Do użytku zewnętrznego.

W celu zachowania wysokiej jakości mydła, należy przechowywać je w suchym miejscu i zapobiegać wilgoci.

Składniki ( INCI): Olea Europaea (Olive) Fruit Oil , Cocos Nucifera (Coconut) Oil , Aqua(water), Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) , Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter , Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hypericum Perforatum (St.John’s wort oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus amygdalus dulcis (Almond), Kaolin (white clay), Hydrolyzed Silk (silk), Parfum 

Nasze mydło nie zawiera parabenów, SLS, Pg’ów, NM, PCM, sztucznych barwników.

Waga: 100g

Główne składniki


Zastosowanie

Udostępnij

Zobacz również

Brak produktów

AKTYWNY WĘGIEL W KOSMETYCE

Czym jest aktywny węgiel, dla kogo polecamy jego używanie i w jakich sytuacjach może nam pomóc, czyli wszystko o CZARNYM ZŁOCIE ;) Przeczytaj więcej »

Zastosowanie olejów w oczyszczaniu twarzy

O oczyszczaniu twarzy olejami w Polsce mówi się już od kilku dobrych lat ale czy mimo to wiesz dlaczego warto wdrażać je w swoją pielęgnację? W tym wpisie... Przeczytaj więcej »

Wyślij wiadomość, gdy produkt będzie dostępny

Wybierz produkt, który Cię interesuje i podaj adres email, a powiadomimy Cię, gdy pojawi się ponownie w naszym sklepie!

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów