Zastosowanie: Idealne dla każdego rodzaju skóry, szczególnie skóry suchej, mieszanej i problematycznej. Idealnie radzi sobie w pielęgnacji skóry twarzy dotkniętej trądzikiem. Można stosować naprzemiennie z mydłem z węglem aktywnym.

Sposób użycia: Namydlić ciało i spłukać. Do użytku zewnętrznego. 

W celu zachowania wysokiej jakości mydła, należy przechowywać je w suchym miejscu i zapobiegać wilgoci

Składniki ( INCI): Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua(water), Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hypericum Perforatum (St.John’s wort oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus amygdalus dulcis (Almond), Kaolin (and) Illite (red clay), Hydrolyzed Silk (silk), Parfum

Nasze mydło nie zawiera parabenów, SLS, Pg’ów, NM, PCM, sztucznych barwników.

Waga: 100g

Główne składniki


Zastosowanie

Mydło z różową glinką i jedwabiem

Czas dostawy: 3 dni
24.99

Odpowiedź : Nawilżająca pielęgnacja nawet delikatnej skóry twarzy.

Naturalne, ręcznie robione mydło z oliwą z oliwek extra virgin oraz różową glinką i aminokwasami jedwabiu działa nawilżająco. Połączenie różowej glinki i aminokwasów jedwabiu sprawia, że skóra jest ujędrniona, elastyczna, gładka i promienna. 

Różowa glinka - jest połączeniem glinki czerwonej i glinki białej dzięki czemu zawdzięcza swój różowy kolor. Nadaje się do pielęgnacji skóry wrażliwej i delikatnej, nawet tej ze skłonnościami do alergii i podrażnień. Można ją stosować zarówno w przypadku cery mieszanej, jak i suchej. Pomaga w walce z trądzikiem.

Zastosowanie: Idealne dla każdego rodzaju skóry, szczególnie skóry suchej, mieszanej i problematycznej. Idealnie radzi sobie w pielęgnacji skóry twarzy dotkniętej trądzikiem. Można stosować naprzemiennie z mydłem z węglem aktywnym.

Sposób użycia: Namydlić ciało i spłukać. Do użytku zewnętrznego. 

W celu zachowania wysokiej jakości mydła, należy przechowywać je w suchym miejscu i zapobiegać wilgoci

Składniki ( INCI): Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua(water), Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hypericum Perforatum (St.John’s wort oil), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus amygdalus dulcis (Almond), Kaolin (and) Illite (red clay), Hydrolyzed Silk (silk), Parfum

Nasze mydło nie zawiera parabenów, SLS, Pg’ów, NM, PCM, sztucznych barwników.

Waga: 100g

Główne składniki


Zastosowanie

Udostępnij

Zobacz również

Brak produktów

AKTYWNY WĘGIEL W KOSMETYCE

Czym jest aktywny węgiel, dla kogo polecamy jego używanie i w jakich sytuacjach może nam pomóc, czyli wszystko o CZARNYM ZŁOCIE ;) Przeczytaj więcej »

Zastosowanie olejów w oczyszczaniu twarzy

O oczyszczaniu twarzy olejami w Polsce mówi się już od kilku dobrych lat ale czy mimo to wiesz dlaczego warto wdrażać je w swoją pielęgnację? W tym wpisie... Przeczytaj więcej »

Wyślij wiadomość, gdy produkt będzie dostępny

Wybierz produkt, który Cię interesuje i podaj adres email, a powiadomimy Cię, gdy pojawi się ponownie w naszym sklepie!

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów