Zastosowanie : Mydło nadaje się do każdego rodzaju skóry, w tym w szczególności do pielęgnacji skóry trądzikowej i tłustej.  W związku z silnym działaniem antybakteryjnym, mydło może nieznacznie wysuszać skórę, dlatego rekomendujemy stosowanie go do skóry twarzy ok. 3 razy w tygodniu. Jako uzupełnienie w walce z problemami skórnymi rekomendujemy naprzemiennie stosować z mydłem z różową glinką lub z białą glinką.

Sposób użycia: Namydlić ciało i spłukać. Do użytku zewnętrznego.

W celu zachowania wysokiej jakości mydła, należy przechowywać je w suchym miejscu i zapobiegać wilgoci.

Składniki: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua(water), Elaeis Guineensis (Palm) Oil,Butyrospermum Parkii (Shea Butter),Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Ricinus Communis (Castor) Seed Oil,Charcoal Powder, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hypericum Perforatum (St.John’s wort oil),Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus amygdalus dulcis (Almond),Parfum

Nasze mydło nie zawiera parabenów, SLS, Pg’ów, NM, PCM, sztucznych barwników.

Waga: 100g 

Główne składniki

Zastosowanie

Mydło z Węglem Aktywnym

Czas dostawy: 3 dni
24.99

Odpowiedź: Maksymalne oczyszczanie tłustej skóry twarzy / całego ciała po wysiłku sportowym .

Naturalne, ręcznie robione mydło wegańskie z oliwą z oliwek extra virgin i aktywnym węglem działa antybakteryjnie, detoksująco. Połączenie oliwy z oliwek z innymi składnikami (olej kokosowy, olejek migdałowy, masło shea, masło kakaowe)  sprawia, że skóra jest odświeżona, ale nawilżona.

Węgiel aktywny to w pełni naturalna substancja, która posiada wyjątkową właściwość wiązania i absorpcji - to najbardziej chłonny składnik kosmetyczny, który jest w stanie wchłonąć 1000 razy więcej toksyn niż wynosi jego ciężar. Przyciąga zanieczyszczenia, toksyny i bakterie nawet z głębszych warstw skóry.

Zastosowanie : Mydło nadaje się do każdego rodzaju skóry, w tym w szczególności do pielęgnacji skóry trądzikowej i tłustej.  W związku z silnym działaniem antybakteryjnym, mydło może nieznacznie wysuszać skórę, dlatego rekomendujemy stosowanie go do skóry twarzy ok. 3 razy w tygodniu. Jako uzupełnienie w walce z problemami skórnymi rekomendujemy naprzemiennie stosować z mydłem z różową glinką lub z białą glinką.

Sposób użycia: Namydlić ciało i spłukać. Do użytku zewnętrznego.

W celu zachowania wysokiej jakości mydła, należy przechowywać je w suchym miejscu i zapobiegać wilgoci.

Składniki: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua(water), Elaeis Guineensis (Palm) Oil,Butyrospermum Parkii (Shea Butter),Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Ricinus Communis (Castor) Seed Oil,Charcoal Powder, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hypericum Perforatum (St.John’s wort oil),Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus amygdalus dulcis (Almond),Parfum

Nasze mydło nie zawiera parabenów, SLS, Pg’ów, NM, PCM, sztucznych barwników.

Waga: 100g 

Główne składniki

Zastosowanie

Udostępnij

Zobacz również

Brak produktów

AKTYWNY WĘGIEL W KOSMETYCE

Czym jest aktywny węgiel, dla kogo polecamy jego używanie i w jakich sytuacjach może nam pomóc, czyli wszystko o CZARNYM ZŁOCIE ;) Przeczytaj więcej »

Zastosowanie olejów w oczyszczaniu twarzy

O oczyszczaniu twarzy olejami w Polsce mówi się już od kilku dobrych lat ale czy mimo to wiesz dlaczego warto wdrażać je w swoją pielęgnację? W tym wpisie... Przeczytaj więcej »

Wyślij wiadomość, gdy produkt będzie dostępny

Wybierz produkt, który Cię interesuje i podaj adres email, a powiadomimy Cię, gdy pojawi się ponownie w naszym sklepie!

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów